Skip to main content

Behandlinger

Alle behandlinger tilrettelægges ud fra dine ønsker og behov og kan udføres som enkeltstående, MEN den opstrammende effekt på muskulaturen vil være kortvarig. Det kan sagtens bruges som en enkelt behandling fx hvis du skal til en stor fest – så bestil behandling samme dag eller dagen før.

Jo længere tids behandling du vælger, jo mere og bedre effekt får du.

Facegym -længerevarende effekt

Vil du have en længerevarende effekt, skal du have et behandlingsforløb på:

  • 6-10 behandlinger.
  • 1-3 behandlinger pr uge med minimum en dags mellemrum
  • Ved mange rynker, alder +65 år eller solskadet hud, skal du regne med at have op til 10 behandlinger.

Men hud er forskelligt og reagerer forskelligt, så vi kan altid tilpasse antallet af behandlinger til hvornår du er tilfreds. Når forløbet er gennemført, skal effekten vedligeholdes med 1 opfølgende behandling og der må max gå 8 uger imellem hver. Det er ligesom med fitness, at passes træningen ikke, så forsvinder opstramningen desværre.

Alle behandlingsvarigheder er incl den tid, det tager at komme ind/ud af kabinen.

Collagentråde

Bruges til specifik rynkebehandling og er en ikke-invasiv behandling. Huden behandles først med mesoterapi og 2 slags sera. Derefter opløses collagentrådene direkte i de rynker du ønsker behandlet. Rynker vil blive minimeret.

Glow Express

Her bruges ikke nødvendigvis microcurrent, så her er du ikke afhængig af et særligt behandlingsinterval. Ofte kan behandlingen suppleres med microcurrent, men det kan også undgås såfremt du fx skulle være gravid, have pacemaker eller andre af de beskrevne kontraindikationer til microcurrent.

Quick Lift behandling

Her benyttes en særlig maskine, som vha. af et kraftigt tryk kan presse hyaluronsyre ind i de øverste hudlag, helt uden brug af injektioner eller andre perforationer af huden. Fås både som tilkøb til Facegym ansigtsbehandlinger og nu også som en selvstændig behandling.

Behandlingsoversigt

Behandling:Beskrivelse:
Facegym
30 min

Det er den lidt hurtige behandling, til dig som har travlt eller gerne vil have en basisbehandling. Behandlingen består af: Afrens, mikrostrøm og lysterapibehandling, fugt og solbeskyttelse. Halsen behandles ikke. Du kan med fordel vælge et fokusområde fx kæbelinje eller øjne, som der fokuseres ekstra på.

Effekt ved øjne: Minimerer mørke rande, poser og fine linjer.

Effekt ved kæbe: Giver skarpere kæbelinje og minimerer hamsterposer.

Facegym
45 min

Afrens, behandling med mikrostrøm og rynkebehandling ansigt og hals. Ansigtsmassage. Hals behandles dog først efter behandling 3.  Afsluttes med fugt og solbeskyttelse.

Effekt: Du får et løft af hele ansigtet, udglatter rynker, forbedrer glød.

Facegym
60 min

Den ultimative behandling med microcurrent af hele dit ansigt og hals. Med mulighed for tilkøb af decollete.

Behandlingen består af: Afrens, evt eksfolierende maske eller dybderens med ultralyd alt efter din huds behov. Derefter mikrostrøm og LED lys af hele dit ansigt og hals. Mikrostrøms-pads til ekstra løft. Tilpasset maske med mikrostrøm. Rynkebehandling med særlig maskine. Massage og afsluttende pleje og solbeskyttelse.

Effekt: Du får et løft af hele ansigtet, udglatter rynker og lækker glød.

Balle-gym
30 min

Mikrostømsbehandling af bagside af ben og numse.

Effekt: Løfter og strammer ballemuskler, mindsker appelsinhud/cellulitis.

Antiage hænder
30 min

Collagenmaske og behandling med mikrostrøm. Effektiv antiage til hænder. Kan også fås som add on.

Effekt: Reducerer hyperpigmentering, fine linjer/rynker og giver eminent fugt.

Glow Express
30 min

Afrens, derefter enten peeling med ultralyd eller  microdermabrasion med lysterapi, specifik rynkebehandling, ansigtsmassage, afsluttes med fugt og solbeskyttelse. 

Effekt: Du får renset din hud på en skånsom måde og får lækker glød. Velegnet hvis du fx er gravid og ikke må få de andre behandlinger (microcurrent og collagen).

Collagen tråd behandling
50-90 min

Behandlingen består af: Afrens, peeling, mesoterapi med 2 sera, mikrostrøm, collagentråde, massage og afsluttes med solbeskyttelse. 

DS V-line Collagen tråde er lavet af naturlige materialer, der er biokompatible med kroppen, og de indsættes skånsomt under huden ved hjælp af mesoterapi og stamcelleserum. Denne procedure efterlader ingen  ar eller sår, hvilket betyder, at du kan gå tilbage til dine daglige aktiviteter med det samme.

Bedst i kur a 3-4 behandlinger med 1-2 ugers  mellemrum. Kan udføres i ansigt og på hals.

Effekt: Øjeblikkelig reduktion af rynker.

HUSK: Du må ikke bruge a-vitamin produkter eller syre 1 dag før og 1 dag efter behandlingen. Heller ingen makeup på huden den dag behandlingen er udført.

Quick Lift
15 min

Effektiv som kur-behandling af fx ansigt, hals, decollete eller overarme. 1 behandling inkluderer 1 patron og kan benyttes i et område på ca 15×15 cm. Ønskes større område, så skal du regne med flere patroner. 1-2 behandlinger anbefales pr uge i et forløb på 6 behandlinger. Her benyttes et højt CO2 tryk og ekstrem kulde til at transportere hyaluronsyre ind i de øverste hudlag. 

Effekt: Kurbehandling af overhud, som giver et fugtboost og reducerer forekomsten af fine linjer.

Fire and Ice
30 min

Fire & Ice ansigtsbehandlingen er udviklet af det eksklusive brand iS Clinical og giver dig synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende.

Fire & Ice er et aktivt behandlingssystem designet til sikkert og effektivt at forny hudoverfladen, reducere fine linjer og rynker, udglatte og blødgøre huden samt aktivere cellefornyelsen.

Allerede efter første behandling ses en tydelig forbedring af hudens struktur og øjeblikkelig glød. 

For fuld effekt og langsigtede resultater, anbefales et forløb på 3 behandlinger med et behandlingsinterval på 2-4 uger. 

Effekt: Kurbehandling af overhud, som giver et fugtboost og reducerer forekomsten af fine linjer.