Skip to main content

Ny ikke-invasiv behandling af rynker med øjeblikkelig virkning med DS V-line Collagen Tråde

Ønsker du at forbedre hudens fasthed og reducere synlige tegn på aldring uden at ty til invasive metoder? Caci Treat har den perfekte løsning til dig! Den helt nye ikke-invasive behandling med DS V-line Collagen tråde er en innovativ behandlingsmetode, der kan give dig et ungdommeligt udseende uden behov for kirurgi eller injektioner.

DS V-line Collagen tråde er lavet af naturlige materialer, der er biokompatible med kroppen, og de indsættes skånsomt under huden ved hjælp af mesoterapi og stamcelleserum. Denne procedure efterlader ingen ar eller sår, hvilket betyder, at du kan gå tilbage til dine daglige aktiviteter med det samme.

Virkningen af vores ikke-invasive collagen tråde er imponerende. Når de er indsat, stimulerer de produktionen af kollagen og elastin i huden. Dette fører til en forbedret fasthed i behandlingsområdet, hvilket resulterer i et mere ungdommeligt og opfrisket udseende.

Resultaterne af behandlingen kan ses øjeblikkeligt og forbedres over tid, da kroppen naturligt bryder trådene ned og erstatter dem med nyt kollagenvæv.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at opnå strålende og ungdommelig hud. Vær OBS på at der findes kopier af collagen-tråds behandling, med collagen fra ikke-specificeret kilde. DS V-line anvender udelukkende collagen fra certificeret marine.

Book en konsultation i dag og oplev fordelene ved vores ikke-invasive collagen tråd.

 

 

Microcurrent ansigtsmassage og cupping

Så varer det ikke længe, før du kan tilkøbe det sidste nye indenfor mikrostrømsbehandling i ansigtet. Nemlig massage med mikrostrøm. Det betyder for dig, at de elektriske impulser endnu bedre kan få fat i dine muskler i ansigtet og på den måde kan løftet dit ansigt yderligere og collagen stimuleres. Massagen er utrolig behagelig og beroligende.

Derudover stimuleres dit ansigts bindevæv yderligere vha cupping behandling. Det er små sugekopper som trækkes forsigtigt hen over dit ansigt. På den måde stimuleres din lymfedrænage og blodcirkulation.

Behandlingen vil kunne tilkøbes fra 1. marts 2023 til behandlinger fra +45 min og vil komme til at koste 300 kr.

 

Lidt om tilkøbsmuligheder til dine behandlinger

Du kan nu tilkøbe lidt ekstra lækkert til din behandling:

Infrarød saunatæppe:

Det kan tilkøbes til alle behandlinger som varer fra 45 min og op. Det infrarøde varmetæppe er blevet meget populært. Det er rigtigt godt ved smerter i led og muskler, da varmen trænger længere ind end ved et almindeligt varmetæppe. Mange har stor glæde af denne varme. Bestiller du dette, så husk at have en bomulds-tshirt med, da du ikke kan ligge med dit almindelige tøj på. Det bliver for varmt. Så underbukser og tshirt er det ideelle at have på.  Pris 200 kr.

Ansigtsmaske med mikrostrøm:

Kan tilkøbes ved din 45 min behandling, du får så 15 min længere behandling. Jeg har forskellige masker, som kan tilpasses din hud og dine ønsker for effekt. Masken er inkluderet i behandlinger på 60 min og 75 min. Pris 200 kr.

Antiage håndbehandling:

Det er helt unikt at du kan få antiage behandling af dine hænder. Der findes ingen andre effektive metoder udover en god håndcreme. Det er en særlig maske til dine hænder, og udenpå kommer der en strømførende handske. Det er dejligt og dine hænder bliver fuldstændig bløde og lækre. Behandlingen virker samtidig med din ansigtsbehandling. Pris 200 kr.

Quick lift kurbehandling:

Ved hjælp af et kraftigt tryk (CO2) kan huden tilføres hyaluronsyre – det virker som en kurbehandling af underhud og overhud. Da CACI facegym primært virker på muskulaturen kan det være hensigtsmæssigt engang imellem at supplere med Quick Lift. Pris 350 kr.

Du kan nemt bestille tilkøb online, når du alligevel booker tid. Har du glemt at bestille, så spørg endelig om der er tid til dit ønske om tilkøb, når du ankommer til klinikken.

CACI Facegym

Alle behandlinger i ansigtet skifter navn CACI facegym. Facegym er mere sigende om behandlingen, det er jo en gymnastik/fitness af ansigtets muskler der foretages. Der kan lige som tidligere vælges behandlinger fra 30 min og til 75 min. Jo længere tids behandling, jo mere effekt får du.

Ved alle behandlinger får du nu også ansigtsmassage.

Ved 75 min behandling vil der pr 1. februar også indgå en blid massage/tryk af punkter inde i munden, simpelthen for at få løsnet muskulaturen op. Det kan for nogen måske virke lidt grænseoverskridende, men tænk på det som et dejligt og hurtigt tandlægebesøg mens massagen står på, og derefter kan jeg garantere dig, at du har en dejlig følelse resten af din behandling. Jeg benytter selvfølgelig handsker under massagen. Massagen er også kendt som buccal massage. Den er effektiv til at løsne spændinger op i kæbeområdet, som rigtig mange af os har – måske uden at vide det. Ønsker du ikke denne massage, er det selvfølgelig helt valgfrit.

Afbudspolitik

Kære kunder

Der er desværre for mange kunder, som aflyser med meget kort varsel – dvs ikke 48 timer før end deres aftale, som handelspolitikken foreskriver det. Hidtil har jeg ikke opkrævet gebyr for dette, men dette vil blive nødvendigt fremadrettet. Gebyret er på 50% af behandlingens pris. Ved afbud under 24 timer til behandlingens start eller udeblivelse vil der blive opkrævet 100% af behandlingens pris.

Jeg har selvfølgelig forståelse for at der kan opstå akutte situationer, som gør at man ikke kan overholde sin aftale. Men for mig betyder det mistet omsætning, da jeg ofte ikke kan få besat en tid med så kort varsel. Alternativt kan priserne stige, men det er ikke rimeligt for alle de kunder som altid overholder deres aftaler. Derfor vil handelspolitikken i stedet blive effektueret.

 

 

 

 

 

 

 

Helt ny behandling “Cool Lifting teknologi”

Cool lifting tilbydes nu både som en “add on” behandling i tilkøb til alle ansigtsbehandlinger, men også som en selvstændig quickfix behandling af 1 valgfrit område. Det kan fx være ansigtet, slap hud på overarme, hals/decollete eller hvor du måtte ønske en forbedring af hudens struktur. 1 valgfrit område vil sige 1 behandlingsområde på ca. 15X15 cm, hvortil der bruges 1 ampul med hyalurunsyre. Der kan sagtens behandles flere områder, men så bedes du booke flere tider.

Cool lifting kan bruges som en kur, til forbedring af hudens struktur samt opstramning af huden. I ansigtet får du det bedste resultat sammen med CACI behandlinger.

På kroppen kan du bruge Cool Lifting som et forløb med 1-2 behandlinger pr uge, og du skal regne med at have 8 i alt. Derefter skal effekten vedligeholdes med 1 behandling hver 4. uge. Du kan naturligvis også bruge Cool Lifting som en kurbehandling til ansigtet.

Cool lifting er ikke det samme som de meget populære cryo-behandlinger, hvor krop og evt. ansigt udsættes for meget kraftig kulde kortvarigt. Cool lifting indeholder hyalurunsyre, som er hudens eget fugtbindende stof, så du får så meget mere en bedre effekt end blot en cryo-ansigtsbehandling kan give dig.

Du kan nemt booke tid online og er som altid også velkommen til at ringe på 22546908 og høre nærmere.

Ny håndbehandling

Nu kan du få behandlet dine hænder, med en collagen-maske og med mikrostrøm. Den er effektiv til behandling af leverpletter, aldersrelaterede rynker og tørre hænder.

Du får det bedste resultat, hvis du får 1-2 behandlinger pr uge og 10 i alt. Holdes derefter ved lige med 1 behandling hver måned.